Με απόλυτα θετική εμφάνιση έκλεισε η παρουσία του Α.Ο.ΘΗΣΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων στο ξίφος μονομαχίας το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ο.Α.Κ.Α.

Συγκεκριμέναrnσε σύνολο 93 αθλητών ο Καραπιδάκης Ιωάννης κατέκτησε την 25η θέση κερδίζοντας άνετα μια σειρά αγώνων όπου έφτασε μια ανάσα από την επόμενη φάση χάνοντας με μικρή διαφορά, από τον αθλητή που μετέπειτα έφτασε μέχρι τον ημίτελικό. Ο Ζαχαριουδάκης Νικόλαος αφού πέρασε άνετα από τον πρώτο γύρο σημειώνοντας σπουδαίες νίκες, έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκρισή του από τον περσινό φιναλίστ του πρωταθλήματος. Στις νεανίδες σε σύνολο 75 αθλητριών η Παναγιωτάκη Μαριάννα-Στέλλα αφού πέρασε την πρώτη φάση κάνοντας σπουδαίες νίκες απέναντι σε πιο έμπειρες αθλήτριες, έχασε την πρόκρισή της στη φάση των 32 λόγω αnαπειρίας.

Οι 3 αθλητές έλαβαν μέρος για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και με δεδομένο ότι έχουν ακόμα 2 χρόνια στην ίδια κατηγορία αφήνουν υποσχέσεις για διακρίσεις στο μέλλον.

Το Δ.Σ. του Α.Ο.ΘΗΣΕΑ δίνει συγχαρητήρια στους αθλητές και στοrnπροπονητικό επιτελείο του συλλόγου. Να υπενθυμίσουμε ότι όποιος επιθυμεί να ασχοληθεί με το άθλημα της ξιφασκίας μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ 6939460525 ή στο site του συλλόγου www.aothiseas.gr