Σπουδαίο ποδαρικό για τον Α.Ο.ΘΗΣΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παμπαίδων-πανκορασίδων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στο Ο.Α.Κ.Α.

Η αθλήτρια του συλλόγου Καραπιδάκη Ανθή κατέκτησε την 6η θέση στο αγώνισμα της σπάθης χάνοντας το μετάλλιο στις λεπτομέρειες (έχασε με σκορ 10-8).

 

Η Ανθή πλασαρίστηκε με άνεση στην φάση των 8 κερδίζοντας με άνεση όλες τις αντιπάλους της, όπου εκεί έδωσε έναν καταπληκτικό αγώνα για να μπει στα μετάλλια, χάνοντας στις λεπτομέρειες την είσοδό της στο βάθρο. Να υπενθυμίσουμε ότι στη συγκεκριμένη κατηγορία έχει άλλη μία χρονιά, γεγονός ελπιδοφόρο για μία καλύτερη θέση του χρόνου.

Στους αγώνες έλαβε μέρος και ο Μελισσείδης Αλέξανδρος που αν και από τους μικρότερους της κατηγορίας, του αγωνίστηκε σκληρά απέναντι σε μεγαλύτερους και πιο έμπειρους αθλητές κατακτώντας την 31η θέση.

Η συνέπεια και η σοβαρότητα που δείχνουν τα παιδιά στις προπονήσεις αντικατοπτρίζονται στα αποτελέσματα τους στους αγώνες’ δήλωσε ο τεχνικός σύμβουλος του συλλόγου Κοντογιάννης Αλέξανδρος κλείνοντας πως οι αθλητές αυτοί σε συνδυασμό με πληθώρα άλλων που προπονούνται καθημερινά στον Α.Ο ΘΗΣΕΑΣ θα μας ξαφνιάζουν ευχάριστα στο μέλλον.

Να σημειωθεί ότι ο Α.Ο ΘΗΣΕΑΣ θα συμμετέχει και το επόμενο Σαββατοκύριακο στο τελευταίο κομμάτι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος παμπαίδων-πανκορασίδων στο αγώνισμα του Ξίφους Ασκήσεως με 3 αθλητές. Συγκεκριμένα ο Σταυρόπουλος Αριστομένης, Μπινιχάκης Μανώλης και Μακράκης Γιώργος ρίχνονται στη μάχη το Σάββατο 19 Ιανουαρίου με πολλές ελπίδες για διακρίσεις.

Κλείνοντας το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει να συγχαρεί τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και να ευχηθεί καλή επιτυχία στους μικρούς μας αθλητές.

Ενημερώνουμε πως όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχειχει στις προπονήσεις του συλλόγου γνωρίζοντας το άθλημα της Ξιφασκίας (τμήματα παιδιών και ενηλίκων) μπορεί να μας βρεί επί της οδού Κονδυλακη 1 ή να επικοινωνήσει στο τηλ.6939460525 και στο www.aothiseas.gr (info@aothiseas.gr)