Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για τον Α.Ο. Θησέας Ηρακλείου την προηγούμενη Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο των Μοιρών. Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του ΑΟ Θησέας:

"Οι αθλητές μας για άλλη μια φορά κατάφεραν να πλασαριστούν στα μετάλλια.

Συγκεκριμένα ο Τρούλης Ζαχαρίας βγήκε 2ος στο ξίφος ασκήσεως ηλικίας μέχρι 17 ετών (αν και είναι μόλις 11 χρονών ενώ ο Τρούλης Γιάννης κατέκτησε την 3η θέση στο ξίφος ασκήσεως ηλικίας 8-10 και ο Σταυρόπουλος Αριστομένης έχασε το μετάλλιο στις λεπτομέρειες και κατάκτησε την 5η θέση. Ο Ζαχαριουδάκης Νικόλαος στους πρώτους του αγώνες κατέκτησε την 8η θέση στο ξίφος μονομαχίας ηλικίας μέχρι 20 ετών(αν και είναι μόλις 14 ετών).

Στους αγώνες κλήθηκαν για να διαιτητεύσουν στους αγώνες και οι 2 διαιτητές του συλλόγου μας, η Κάππου Δήμητρα και η Ξαγοραράκη Φανή και τα πήγαν περίφημα σύμφωνα με την διοργανώτρια αρχή.

Για άλλη μια φορά οι αθλητές του συλλόγου μας απέδειξαν ότι γίνεται πολλή καλή δουλειά στις προπονήσεις, δήλωσε ο τεχνικός σύμβουλος του συλλόγου Κοντογιάννης Αλέξανδρος και συμπλήρωσε ότι υπάρχει πολύ ταλέντο και όρεξη στα παιδιά που προπονούνται στο σύλλογό μας.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΘΗΣΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ θέλει να συγχαρεί και να ευχαριστήσει την Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία στους αγώνες.

Τέλος ενημερώνουμε ότι οι προπονήσεις του συλλόγου θα συνεχιστούν μέχρι και το τέλος του Ιουλίου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία στα τηλέφωνα 6939460525 και 6945820824."

rn