Μάχη της Κρήτης και Περιφερειακοί αγώνες το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα περιλαμβάνει το πρόγραμμα για το σύλλογό μας.Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από την Α.Λ.Ξ.ΧΑΝΙΩΝ και περιλαμβάνει ξίφος μονομαχίας ανδρών-γυναικών αλλά και όλα τα όπλα στους παμπαίδες-παγκορασίδες (μέχρι 13ετών).

Το Σάββατο 27 Μαΐου στο κύπελλο "ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ" αγωνίζονται οι αθλητές Κοντογιάννης Αλέξανδρος,Ζαχαριουδάκης Νικόλαος,Πάσσαμ Φίλιππος, Γεωργιόπουλος Γεώργιος,Καλαντζάκης Ιωάννης, Πασσαδάκης Μιχαήλ, Μπινιχάκης Εμμανουήλ, Τζωρτζάκης Πέτρος, Φασουλάς Μιχαήλ, Παναγιωτάκη Μαριάνα-Στέλλα, Κακουδάκη Αλεξάνδρα, Συντυχάκη Ευαγγελία, Γαργανουράκη Πελαγία, Μελαμπιανάκη Ελένη,Οικονομάκη Κατερίνα, Αφισίδης Παύλος και Βελονάκης Μιχαήλ (οι 3 τελευταίοι είναι αθλητές άλλων συλλόγων αλλά κάνουν προπόνηση μαζί μας).

Την Κυριακή την σκυτάλη παίρνουν οι Περιφερειακοί αγώνες έως 13 ετών και στα 3 όπλα.

Συγκεκριμένα: Σύρμος Μιχαήλ, Ματθαιάκης Ιωάννης, Μελαμπιανάκη Ελένη, Σύρμου Εβελίνα, Μπλαβάκη Πολυτίμη (ξίφος μονομαχίας), Κατσελάκης Μιχαήλ, Μανουράς Μάνος, Μήνος Φώτης, Τσιμπλοστεφανάκης Μάξιμος (ξίφος ασκήσεως), Πολυχρονάκης Ιωάννης, Τζωρτζουλάκης Γεώργιος, Μαμέλης Μιχαήλ και Αναγνώστη Μόνικα (σπάθη) είναι οι αθλητές του συλλόγου μας που αγωνίζονται.

Το Δ.Σ. εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές.