Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων στο ξίφος μονομαχίας και στην Αθήνα στο κύπελλο παμπαίδων-παγκορασίδων στο ξίφος μονομαχίας και στη σπάθη!!!

Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων στο ξίφος μονομαχίας έλαβε μέρος ο σύλλογός μας με τον αθλητή Πάσσαμ Φίλιππο. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην πόλη Foggia της Ιταλίας την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου.

Στην παρθενική του εμφάνιση ο 16χρονος Φίλιππος κατέκτησε την 42η θέση ανάμεσα 104 αθλητές κάνοντας μεγάλες νίκες απέναντι σε σπουδαίους αθλητές.

Στα ομαδικά η Ελληνική ομάδα κατέκτησε την 17η θέση χάνοντας την πρόκριση με 45-43.

Στην Αθήνα έγινε το κύπελλο παμπαίδων-παγκορασίδων στο ξίφος μονομαχίας και στη σπάθη.

Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Τρουλλινός Ιωάννης μετά από σερί νικηφόρων αγώνων.

Γκέκας Κωνσταντίνος(14ος), Λιβέρης Αλέξανδρος(20ος) και Τσιραγάκης Γιώργος(51ος) αγωνίστηκαν επίσης στην κατηγορία 11-13 ετών.

Μήνος Φώτης(5ος), Λιβέρης Ορέστης(17ος), Παπαδάκης Νικόλαος(35ος) και Μητρόπουλος Στέργιος(41ος) αγωνίστηκαν στην κατηγορία 8-10 ετών.

Η Στρατάκη Μυρτώ(14η)αγωνίστηκε στην κατηγορία παγκορασίδων 8-10 ετών.

Τη 2η μέρα στη σπάθη αγωνίστηκαν οι Γιαλιτάκης Γιώργος(25ος) στην κατηγορία 8-10 ετών και οι Αναγνώστη Μόνικα(17η) και Διβινή Λυδία(34η) στην κατηγορία 11-13 ετών.

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές και ευχαριστεί τις ΑΝΕΚ LINES-BLUESTAR FERRIES για τη βοήθεια στη μετακίνηση της αποστολής καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες του συλλόγου.