Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο για τον Α.Ο. ΘΗΣΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ που ήταν γεμάτο μετάλλια και σπουδαίες εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα το Σάββατο στη σπάθη γυναικών η Συντυχάκη Ευαγγελία και η Καραπιδάκη Ανθή έχασαν την πρόκριση στην τελική 8αδα και κατέκτησαν την 9η και 12η θέση.Η Χρονάκη Αθηνά, αν και η μικρότερη αθλήτρια που αγωνίστηκε, έδειξε οτι το μέλλον της ανήκει.

Στους άνδρες ο Πασσαδάκης Μιχάλης πάλεψε όλα τα παιχνίδια και για μικρή διαφορά δεν προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Στη σπάθη παμπαίδων οι 3 αθλητές μας κατέκτησαν τα 3 πρώτα μετάλλια με τον Τζωρτζουλάκη Γιώργο στην 1η θέση και το χρυσό,τον Μαμέλη Μιχάλη 2ο και τον Πολυχρονάκη Γιάννη 3ο.

Στις παγκορασίδες η Αναγνώστη Μόνικα κατέκτησε την 2η θέση χάνοντας στις λεπτομέριες στον τελικό.

Την Κυριακή οι επιτυχίες συνεχίστηκαν στο ξίφος μονομαχίας με τον Τζωρτζάκη Πέτρο να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο και τον Αφισίδη Παύλο (αθλητής άλλου συλλόγου αλλά κάνει προπονήσεις μαζί μας) το χάλκινο.Μπινιχάκης Μανώλης και Βελονάκης Μιχάλης (αθλητής άλλου συλλόγου αλλά κάνει προπονήσεις μαζί μας) με μικρή διαφορά έχασαν την πρόκριση στα μετάλλια.

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές και ευχαριστεί τους γονείς για την στήριξή τους.