Με απόλυτη επιτυχία τελείωσε η συμμετοχή μας στο FAISTOS CUP 2013 που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο των Μοιρών,την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα στο ξίφος μονομαχίας εφήβων ο Καραπιδάκης Ιωάννης μετά από μια επιτυχημένη σειρά αγώνων κατάφερε να μπει στα μετάλλια.Εκεί μετά από έναν καταπληκτικό αγώνα έχασε την είσοδό του στον τελικό για έναν πόντο διαφορά,χάνοντας 15-14 από τον νικητή των αγώνων και έμεινε στην τρίτη θέση.
Στην ίδια κατηγορία ο Ζαχαριουδάκης Νικόλαος έφτασε άνετα στην 8άδα και για την είσοδό του στα μετάλλια έχασε με σκορ 15-14 μετά από έναν αμφίρροπο αγώνα με εναλλαγές στο προβάδισμα και περιορίστηκε στην 5η θέση.
Στο ξίφος μονομαχίας νεανίδων,η Παναγιωτάκη Μαριάννα-Στέλλα κατέκτησε την τρίτη θέση μετά από μια σειρά νικηφόρων αγώνων και αφού βρέθηκε με ευκολία στα μετάλλια έχασε την είσοδό της στον τελικό λόγο απειρίας με σκορ 15-14.
Ο προπονητής του συλλόγου,Κοντογιάννης Αλέξανδρος δήλωσε ότι "τα παιδιά αυτά θα μας δώσουν αρκετές χαρές ακόμα στο μέλλον και αυτό είναι μόνο η αρχή.Μαζί με πολλά παιδιά που συμμετέχουν στις προπονήσεις φτιάχνουμε μια μεγάλη ομάδα που πάνω απ'όλα είναι μια παρέα.Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόντανωβ Στέφανο για την βοήθεια του και στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες.
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει την Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς για την φιλοξενία στους αγώνες και να δώσει συγχαρητήρια για την άρτια διοργάνωσή της.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι σύλλογός μας διαθέτει τμήματα ηλικίας από 4 ετών έως και ενηλίκων.Η αίθουσα προπονήσεων βρίσκεται στην Κονδυλάκη 1 και μπορούν να μας βρουν στο τηλέφωνο 6939460525.