Γεμάτο Σαββατοκύριακο με μετάλλια και πολλές εμπειρίες για τους αθλητές του συλλόγου μας καθώς έλαβαν μέρος στο "Γερμακόπουλος cup" και στο "kid's cup".

Συγκεκριμένα το Σάββατο στο βαθμολογούμενο κύπελλο ανδρών-γυναικών στο ξίφος μονομαχίας "Γερμακόπουλος cup"  η αθλήτρια μας Βαρβέρη Φανή μετά από σερί νικηφόρων αγώνων κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, Οικονομάκη Κατερίνα (32η)  και Μαρινοπούλου Άννα (34η) έχασαν στις λεπτομέρειες την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Στους άνδρες ο Καραπιδάκης Ιωάννης κατέκτησε την 11η θέση ανάμεσα σε 78 συμμετοχές. Πάσσαμ Φίλιππος (28ος),Μπινιχάκης Μανώλης (32ος),Πανταζόγλου Νικόλαος (48ος),Καλαντζάκης Ιωάννης (57ος),Βελονάκης Μιχάλης (61ος), Βαρούχας Εμμανουήλ (74ος) και Σύρμος Μιχαήλ (76ος).

Τη δεύτερη μέρα στο kid's cup συνεχίστηκαν οι επιτυχίες καθώς στην κατηγορία έως 14 ετών στο ξίφος μονομαχίας αγοριών,ο Σύρμος Μιχαήλ κατέκτησε την 3η θέση και στην κατηγορία έως 11 ετών η Σύρμου Εβελίνα κατέκτησε την 6η θέση χάνοντας οριακά μια θέση στα μετάλλια.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές και ευχαριστεί τον Α.Ο. ΑΡΙΣΤΩΝ ΠΑΙΑΝΙΑΣ για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία στους αγώνες.Οι άνθρωποι που απαρτίζουν το σύλλογο έκαναν αθλητές και γονείς να νοιώσουν ότι αγωνίζονται στο σπίτι τους.

Συνέχεια το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων γυναικών στη σπάθη.Ο σύλλογός μας θα αγωνιστεί με τις αθλήτριες Καραπιδάκη Ανθή, Συντυχάκη Ευαγγελία, Χρονάκη Αθηνά και Στεφανουδάκη Εύα.Την Κυριακή θα λάβουν μέρος και στα ομαδικά.

Την αποστολή θα συνοδεύσει ο προπονητής του συλλόγου Πασσαδάκης Μιχάλης.