Αναφορικά με το θέμα του κορονοϊού που κλιμακώνεται τόσο σε όλο τον κόσμο όσο και στην πατρίδα μας, με τα κρούσματα να αυξάνονται μέρα με την ημέρα, ο Αθλητικός Όμιλος Θησέας Ηρακλείου, υπεύθυνα και από την πρώτη στιγμή παρακολουθεί την κατάσταση ενημερώνοντας γονείς και αθλητές.

Όπως γνωρίζετε είμαστε στη φάση της διοργάνωσης των Ετήσιων Αγώνων Ανάπτηξης και του THISEAS CUP 2020.

Αθλητές, προπονητές και γονείς κατανοώντας τις ιδιαιτερότητες του αθλήματος και της ανάγκης των παιδιών τους για συνεχή βελτίωση, έχουν αγκαλιάσει τους αγώνες αυτούς πέρα απο κάθε προσδοκία! 

Από τη άλλη μεριά τα γεγονότα  της εξάπλωσης του κορονοϊού, όπως επίσης και της ανάληψης της προσωπικής ευθύνης του καθενός από όλους εμάς, μας επιβάλλει το πρώτιστο καθήκον της απόλυτης προσήλωσης και σεβασμού με τα μέτρα τα οποία έχουν εξαγγελθεί από τις υπεύθυνες αρχές  (Υπουργεία Υγείας και Παιδείας) της χώρας.

Τα δεδομένα είναι ότι όλοι θα πρέπει να συμβάλλουμε στην εξάλειψη του φαινομένου  συμπεριφερόμενοι ως απόλυτα υπεύθυνοι πολίτες με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα που θα πρέπει ο καθένας από εμάς να λάβει. Να ενημερωνόμαστε υπεύθυνα, να υπακούουμε στους κανόνες, να δείχνουμε την καλή πρακτική με τη συμπεριφορά μας.

Αναφορικά λοιπόν με τη διεξαγωγή των αγώνων μας στις 28 & 29/03/2020 , με απόλυτη αισιοδοξία για το μέλλον μας, σας ενημερώνουμε ότι θα μετατεθούν και θα διεξαχθούν σε εύλογο χρόνο και πάντα σύμφωνα με το πνεύμα και τις αποφάσεις των επίσημων αρχών.

Εκ του ΔΣ

Νίκος Μητροκώστας, Ευαγγελία Μπαλτζάκη, Έλλη Κανακαράκη, Ρίκα Πατσάκη, Έλντα Κλαδάκη