Πλούσιο Σαββατοκύριακο για τον ΘΗΣΕΑ στα Χανιά

Μάχη της Κρήτης και Περιφερειακοί αγώνες το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα περιλαμβάνει το πρόγραμμα για το σύλλογό μας.Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από την Α.Λ.Ξ.ΧΑΝΙΩΝ και περιλαμβάνει ξίφος μονομαχίας ανδρών-γυναικών αλλά και όλα τα όπλα στους παμπαίδες-παγκορασίδες (μέχρι 13ετών).

Περισσότερα...Μεγάλες επιτυχίες για τον ΑΟ Θησέα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο για τον Α.Ο. ΘΗΣΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ που ήταν γεμάτο μετάλλια και σπουδαίες εμφανίσεις.

Περισσότερα...5η η Βαρβέρη στο Παγκόσμιο Κύπελλο satellite

Μεγάλη επιτυχία για την αθλήτρια μας Βαρβέρη Φανή καθώς κατέκτησε την 5η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο satellite που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας το Σάββατο 13 Μαΐου.

Περισσότερα...Στη Σόφια η Βαρβέρη

Στο Παγκόσμιο κύπελλο satellite που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου, στη Σόφια της Βουλγαρίας, θα λάβει μέρος η αθλήτρια του συλλόγου μας Βαρβέρη Φανή.

Περισσότερα...Χάλκινες οι γυναίκες του ΘΗΣΕΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ξίφος μονομαχίας ανδρών-γυναικών.

Περισσότερα...Με 11 αθλητές στο Πανελλήνιο Ανδρών-Γυναικών ο ΑΟ Θησέας

Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αναχωρεί η ομάδα του ξίφους μονομαχίας του συλλόγου μας με 11 αθλητές.Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Μαΐου στις εγκαταστάσεις ξιφασκίας στο Ο.Α.Κ.Α.

Περισσότερα...Με 7 αθλητές ο ΘΗΣΕΑΣ στο Ευρωπαϊκό κύπελλο

Για την Αθήνα αναχωρεί η αποστολή του ΘΗΣΕΑ για να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό κύπελλο σπάθης.Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Αθλητικό και Πνευματικό Κέντρο Νέας Μάκρης το Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Απριλίου και είναι για ηλικίες έως 12 ετών και έως 14 ετών.

Περισσότερα...Πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες

Πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες για μαθητές και μαθήτριες γενικών λυκείων και ΕΠΑ.Λ θα διεξαχθουν την Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Απριλίου στις εγκαταστάσεις ξιφασκίας στο Ο.Α.Κ.Α.

Περισσότερα...Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων ανδρών - γυναικών

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων ανδρών-γυναικών για την ομάδα του ΘΗΣΕΑ.

Περισσότερα...Στη Φλώρινα ο Θησέας

Με 5 αθλητές αναχωρεί η αποστολή του ΘΗΣΕΑ για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών-γυναικών(έως 20 ετών) που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Φλώρινας το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου.

Περισσότερα...